Бережіться! Українців обманюють при купівлі Starlink: Як працюють шахраї

Українці, які вирішили в умовах блекауту придбати термінали Starlink, ризикують стати жертвами шахраїв, оскільки витрати можуть виявитися набагато вище очікуваних, а після покупки з рахунку нового власника будуть списані 479 євро, передають Патріоти України.

Як зазначається в матеріалі AIN.UA, в деяких європейських країнах, зокрема Франції та Італії, є опція купити термінал Starlink за 1 євро і повернути через місяць. У комплекті є сама антена і маршрутизатор Wi-Fi.

Шахраї купують термінали за 1 євро з післяоплатою і перепродують в Україні за десятки тисяч гривень. Через місяць з нового власника термінала списується 479 євро. Як йдеться в матеріалі, в разі, якщо новий власник відмовиться від оплати 479 євро, термінал буде заблокований.

"Шкода переважає суспільний інтерес": Податкова приховує податки, сплачені Telegram до бюджету України

п’ятниця, 10 травень 2024, 22:31

Державна податкова служба не розкриває суми податків, які сплатили компанії «Телеграм месенджер інк.» і «Телеграм груп інк.», оскільки «шкода від надання такої інформації переважає суспільний інтерес в її отриманні». Про це йдеться у відповіді на запит...

Пенсії в Україні перерахують заднім числом за лічені тижні: Ось кому збільшать одразу за місяці

п’ятниця, 10 травень 2024, 18:37

В Україні з 1 червня перерахують пенсії тим, хто продовжив працювати на заслуженому відпочинку та виконав кілька умов. Розмір прибавки залежатиме від зарплати та стажу. Про це йдеться в матеріалі OBOZ.UA. В Україні з 10,4 млн пенсіонерів працювати прод...