Білорусь припиняє постачання електроенергії до України: Попереду віялові відключення

Білорусь 18 листопада, припинить постачання електроенергії до України. Це передбачає встановлений порядок в рамках контрактних відносин, повідомляють Патріоти України з посиланням на БЕЛТА.

"Можливість подальшого здійснення поставок електроенергії до України буде розглядатися білоруською стороною з урахуванням технічних можливостей", - повідомили в Міністерстві енергетики Білорусі.

Нагадаємо, раніше Україна відновила імпорт електроенергії з Білорусі відповідно до контрактної угоди.

До цього Білорусь почала аварійні поставки електроенергії до України потужністю 500 МВт. Тоді заявлялося, що про довгострокові поставки мова не йде.


"Поставки зброї можуть лише затягнути війну": Сіярто розкритикував допомогу Україні й заступився за Росію

вівторок, 23 квітень 2024, 14:49

Ситуація на полі бою стала критичною для України, вона перебуває "у дедалі більш невигідному становищі". Водночас Брюссель реагує на це новими постачаннями зброї, що "не наближає нас до миру", а навпаки – "готує до світової війни", передають Патріоти ...

Вирішили зекономити? Експерт пояснив, що не так з січневим перерахунком пенсій в Україні

вівторок, 23 квітень 2024, 11:30

Незалежний консультант Сергій Коробкін, який роз'яснює положення пенсійного законодавства, розповів, чому з початку року прожитковий мінімум і мінімальна зарплата збільшилися, а індексацію пенсій проводять лише у березні, передають Патріоти України. Я...