Більше нагадує Rolls-Royce із сокирою у салоні: Maybach представив унікальний позашляховик (фото)

Компанія Mercedes-Benz разом з музеєм Рубелла в Майамі презентувала унікальний шоу-кар Project Maybach, повідомляють Патріоти України.

Йдеться про позашляхове електричне купе, що більше нагадує Rolls-Royce. Це - останній спільний проект штутгартської марки та американського модельєра Вірджіла Абло, який помер від раку кілька днів тому.

6-метровий шоу-кар є позашляховим двомісним електричним купе класичних пропорцій - у нього довгий капот і зміщений до корми салон. Обрубану корму в стилі ретро прикрашають пара круглих ліхтарів.

Також автомобіль оснащений захисними дугами з металевою пластиною спереду та ззаду, 8-ма світлодіодними прожекторами, розширювачами колісних арок на болтах. Зовнішній каркас безпеки одночасно виконує функції багажника.

Під прозорим капотом встановлені сонячні панелі, які в теорії дадуть декілька зайвих кілометрів пробігу. Сидіння у стилі італійських суперкарах 1970-х розкладаються горизонтально. Поруч із водієм знаходиться сокира, а з торця передньої панелі закріплений знімний ящик.


У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Удар від Ердогана: Торгівля між Туреччиною та Росією застрягла на мертвій точці

четвер, 28 березень 2024, 15:42

Турецькі банки продовжують відхиляти платежі з Росії, через що експортери не можуть отримати оплати за вже експортовані Росії товари. І проблема уже сягає «мертвої точки і загрозливих масштабів». Про це пише турецька газета Dünya, передають Патріоти Ук...