Більше напрямків, частіші рейси, нижчі ціни: В "Украерорусі" розповіли, що означає "відкрите небо" з ЄС для України

Укладена між Україною та Європейським Союзом і його державами-членами Угода про спільний авіаційний простір позитивно вплине на збільшення кількості польотів у небі над Україною. Керівник Національного провайдера аеронавігаційного обслуговування "Украерорух" Андрій Ярмак в коментарі "Інтерфакс-Україна", зазначають Патріоти України.

"Ця угода однозначно створить умови для появи на ринку більшої кількості напрямків і авіакомпаній, розширить їхній вибір і можливості пасажирів у плануванні подорожей у європейські міста.

Підвищення конкуренції серед авіакомпаній створить передумови для зниження цін на авіаперельоти, а європейський рівень дисципліни авіаперевізників забезпечить важливу перевагу - зросте рівень захисту прав авіамандрівників".

Деталі: За словами Ярмака, для самих авіакомпаній зняття обмежень на кількість рейсів між аеропортами України та ЄС створить можливості для виконання рейсів до більшої кількості європейських міст тільки за домовленостями з відповідними аеропортами, обмежуючись суто міркуваннями затребуваності, а отже - рентабельності відкриття нових напрямків.

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Удар від Ердогана: Торгівля між Туреччиною та Росією застрягла на мертвій точці

четвер, 28 березень 2024, 15:42

Турецькі банки продовжують відхиляти платежі з Росії, через що експортери не можуть отримати оплати за вже експортовані Росії товари. І проблема уже сягає «мертвої точки і загрозливих масштабів». Про це пише турецька газета Dünya, передають Патріоти Ук...