Буде не по кишені! Українців попередили про підвищення цін на продукти: Що максимально подорожчає найближчим часом

Українців попередили про майбутнє підвищення цін на продукти. Це пов'язано із регулярними відключеннями світла. Бізнес змушений справлятися із серйозними викликами, що позначиться на вартості товарів та послуг. Стало відомо, що максимально подорожчає найближчим часом, передають Патріоти України.

Заводи та компанії в Україні використовують генератори, щоб продовжувати роботу в умовах обмеженого електропостачання. Як самі пристрої, так і їх заправка дорогі, що впливає на собівартість та кінцеві ціни продуктів. В останній місяць знову подорожчали яйця та молочка. Наступного року птахофабрики можуть скорочувати поголів'я, що призведе до подорожчання м'яса та яєць.

Відключення світла на хлібозаводах також викличе масу проблем, оскільки приготування випічки – процес не швидкий, і його не можна підлаштувати після вимкнення електроенергії. Тому на виробництві щодня з'являються тонни браку. Виробники змушені скорочувати асортимент.

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...

"Вирішується доля війни": Туск закликав польських фермерів зупинити блокаду кордону України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:48

Прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск закликав польських фермерів припинити блокування кордону з Україною. Слова Туска після саміту Європейської ради в Брюсселі наводить "Польське радіо", передають Патріоти України. Глава уряду Польщі розповів, що Украї...