Буде прогнозувати курс? Нацбанк Румунії взяв на роботу відому астрологиню

Відома в Румунії 64-річна астрологиня Мінерва (справжнє ім’я - Ґабріела Діма) отримала посаду в Національному банку країни. Про це повідомляє HotNews.ro, передають Патріоти України.

Про свою нову роботу “Мінерва” розповіла в подкасті музиканту Даміану Драґічі ще наприкінці липня. "Зараз у мене виконавча посада, я працюю в Національному банку. На жаль, я більше не маю права гадати на кулі, але це нічого не означає, бо в мене все ще була ідея зробити подкаст”, – розповіла вона.

У Національному банку Румунії підтвердили HotNews.ro, що астрологиня справді там працює “у відділі технічного обслуговування”. Мінерва почала займатися астрологією ще з 14-річного віку. За даними ЗМІ, Ґабріела Діма має дипломи з права, акторської майстерності та психології.

Не "прошмигнуть": Росіян залишать без авто з Європи, країни ЄС майже перекрили лазівку через Білорусь

четвер, 28 березень 2024, 15:22

ранзит автомобілів із Європейського Союзу (ЄС) до Росії через Білорусь нарешті почали перекривати. Жорсткі обмеження вже запровадили Польща та Латвія, найближчим часом до них може приєднатися Литва. Саме через ці країни автомобілі возили до РФ в обхід ...

"Відрізає гілку, на якій сидить": Китай фінансує атаки хуситів на судна у Червоному морі, - Politico

четвер, 28 березень 2024, 14:49

Китай мимоволі допомагає Ірану перекрити судноплавство в Червоному морі, завдаючи шкоди світовим торговельним потокам і ущемляючи при цьому власні інтереси Пекіна, стверджують представники західних спецслужб, передають Патріоти України з посиланням на...