Будемо з валютою: Український експорт зростає випереджаючими темпами

Найбільше в січні-лютому 2019 року Україна експортувала продуктів рослинного походження.

Протягом січня-лютого 2019-го року Україна експортувала продукції на 7,95 млрд доларів, що майже на 8% більше ніж за аналогічний період попереднього року. Зовнішній товарообіг склав $ 16,67 млрд. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на дані Державної служби статистики України.

Експорт товарів з Україн за цей період склав $ 7,95 млрд, що на 7,9% більше в порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Імпорт зріс на 7,6%. Негативне сальдо становило $ 760 млн.

Найбільше в січні-лютому 2019 року Україна експортувала продуктів рослинного походження (25%), недорогоцінних металів та виробів з них (23,8%), жирів і масел (9,4%).

Останні атаки РФ позбавили Україну 10% електрогенерації: Скільки часу піде на відновлення

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:43

Російські удари по енергосистемі України з 20 березня призвели до втрати більше 10% генеруючих потужностей. Відновити генерацію навряд чи вийде до початку наступного опалювального сезону, а найсерйозніші проблеми - з вугільними теплоелектростанціями, п...

Через російські атаки: Влітку українці, ймовірно, зіштовхнуться з відключеннями електроенергії, - експерт

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:30

Влітку українці, ймовірно, зіштовхнуться з відключеннями та обмеженнями споживання електроенергії. Про це повідомив директор Центру досліджень енергетики Олександр Харченко під час брифінгу Media Center Ukraine, передають Патріоти України. "На жаль, в ...