Будні "наддержави": У Росії вибухнув магістральний газопровід

Газопровід "Ямбург — Поволжя" належить ТОВ "Газпром трансгаз Югорськ".

Магістральний газопровід "Ямбург - Поволжя". Фото: spetsgazavtotrans.gazprom.ru.

У понеділок, 6 травня, на Уралі, в Свердловській області, загорівся магістральному газопровід "Ямбург — Поволжя". Стався розрив і подальше за цим загоряння. Про це йдеться в повідомленні ситуаційно-аналітичного центру Міненерго Росії, передають Патріоти України.

Інцидент стався в 18:47 на 1 161-м км газопроводу недалеко від міста Івдель. "Постраждалих немає. Обмеження подачі газу споживачам немає", — йдеться в повідомленні.

Газопровід "Ямбург — Поволжя" належить ТОВ "Газпром трансгаз Югорськ". У компанії підтвердили інцидент, також додавши, що постраждалих немає. "Газ подається по альтернативних маршрутах. Підрозділи ТОВ "Газпром трансгаз Югорськ" ведуть підготовку до проведення відновлювальних робіт", — уточнили в компанії.

У регіональному МНС уточнили, що розрив газопроводу стався в 26 кілометрах від селища Пелим. "Подача газу на пошкодженій ділянці автоматично припинена, відбувається вигоряння залишкового газу", — сказали в рятувальному відомстві. Там додали, що загрози для населення та навколишнього середовища немає. "Газпром трансгаз Югорськ" займається транспортуванням газу по магістральних газопроводах, газ поставляється споживачам європейської частини Росії, а також країн ближнього і далекого зарубіжжя.

Тігіпко став власником вагонобудівного заводу в Австрії

четвер, 25 квітень 2024, 21:15

Кіпрська компанія TAS Overseas Investments Limited Сергія Тігіпка стала мажоритарним власником австрійського вагонобудівного заводу TransAnt GmbH. Про це свідчить виписка з офіційного торговельного реєстру Австрії, повідомляють Патріоти України з посил...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...