Бус для зомбі-апокаліпсису: Соцмережу вразив шкільний автобус, створений за участю українців (фото)

Torsus Praetorian здатний доставити дітей до школи по найважчому бездоріжжю.

На підприємстві Словаччини спільно з українськими фахівцями випустили шкільний автобус-позашляховик. Про це повідомляє "Автоцентр", передають Патріоти України.

Новий Torsus Praetorian здатний доставити дітей до школи по найважчому бездоріжжю. Разом з тим транспорт зручний в салоні, там передбачені полки для рюкзаків. Обладнаний всередині 35 сидіннями.

Автобус побудований на повноприводному шасі MAN TGM (4х4). Машина оснащена 6,9-літровим турбодізелем потужністю 290 кінських сил.

Кузов Torsus Praetorian зроблений із сталевого просторового каркаса і панелей з композитного матеріалу. Вони також покриті захисним полімерним покриттям типу Line-X. Довжина машини 8700 мм, ширина - 2540 мм і висота - 3600 мм. Вага авто - 13 400 кг.

Користувачі мережі прокоментували нове творіння автомобільних фахівців.

Вартість газу для побутових споживачів в Україні: Озвучено тарифи на наступні 12 місяців

четвер, 2 травень 2024, 9:59

Усі 12 постачальників, що наразі присутні на ринку, оприлюднили свої річні тарифи на газ для побутових споживачів. Йдеться про ціни на природній газ, що будуть діяти до квітня 2025 року, передають Патріоти України. Зазначається, що як і два попередні с...

Ситуація критична? Половина енергетичної системи України пошкоджена, - Кулеба

четвер, 2 травень 2024, 9:50

Половина енергетичної системи України пошкоджена, про це заявив очільник МЗС Кулеба в інтерв'ю американському виданню Foreign Policy, передають Патріоти України.