Битва за майбутнє автопрому: Volkswagen продемонструвала свій перший електричний позашляховик (фотофакти)

Автомобіль з двома електродвигунами розганятиметься до 180 км/год і матиме запас ходу 450 км на одному заряді

Презентація повнорозмірного позашляховика I. D. ROOMZZ повинна була відбутися 16 квітня в Шанхайському автосалоні, однак компанія вирішила зробити це раніше, повідомляють Патріоти України з посиланням на Auto Blog.

Автомобіль нічим не поступається за розмірами Teramont, він оснащений трьома рядами сидінь. Зовнішнім виглядом новинка нагадує свого попередника I.D. CROZZ. Авто оснастили розсувними передніми і задніми дверима. Крім цього, планують, що в серійній версії будуть звичайні розсувні двері.

I.D. ROOMZZ отримає акумулятор ємністю 82 кВт/год. Він забезпечить 450 км їзди на одному заряді. До 80% можна підзарядити батарею за півгодини. Для цього достатньо зарядки потужністю 150 кВт.

Автомобіль оснастять двома електродвигунами. Максимальна швидкість становитиме - 180 км/год, а максимальна потужність складе 306 кінських сил., а Також Volkswagen I.D. ROOMZZ повинен отримати четвертий рівень автономності і цифрову приладову панель.

Продажі новинки стартуватимуть у 2021 році. Вважають, що пріоритетним ринком для компанії буде Китай.

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...

У Швейцарії хочуть, щоб українські біженці працювали, але є нюанс

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:56

Очікується, що українські біженці у Швейцарії братимуть участь у соціальному житті країни, інтегруватимуться та знайдуть роботу. Але працевлаштуватися для багатьох з них нелегко. Лише трохи менше від 23 відсотків біженців з України зараз працюють. Феде...