"Частина норм вступить у силу заднім числом": Парламентський комітет підтримав підвищення податків з українців

Комітет з питань фінансів, податкової та митної політики Верховної Ради підтримав до другого читання законопроєкт про підвищення податків. Частина норм набере чинності з 1 жовтня заднім числом, передають Патріоти України з посиланням на народного депутата Ярослава Железняка в Telegram.

Як зазначив депутат, в проєкті № 11416-д залишили збільшення військового збору з 1,5% до 5%, запровадження військового збору для ФОПів та збільшення податку на прибуток банків до 50%.

"Розгляд в залі на наступному тижні, підпишуть його вже у другій половині жовтні. Але частина норм вступить заднім числом, з 1 жовтня", - повідомив депутат. Він також повідомив, в проєкті є збільшення мінімального податкового зобов'язання для земель, звільнення кешбеку від оподаткування та збільшення ренти на видобуток щеня.

Всі укра\нці стануть бідніші? 55% компаній не зможуть компенсувати підвищення військового збору працівникам

субота, 5 жовтень 2024, 10:28

Це демонструють результати експрес-опитування Європейської Бізнес Асоціації серед членських компаній щодо потенційного збільшення податкового навантаження на роботодавців. Зміни можуть вступити в силу у разі прийняття законопроєктів №11416-д про внесен...

"Частина норм вступить у силу заднім числом": Парламентський комітет підтримав підвищення податків з українців

субота, 5 жовтень 2024, 9:56

Комітет з питань фінансів, податкової та митної політики Верховної Ради підтримав до другого читання законопроєкт про підвищення податків. Частина норм набере чинності з 1 жовтня заднім числом, передають Патріоти України з посиланням на народного депу...