Частина пенсіонерів отримає додаткові виплати до Дня Незалежності: Кого стосується

Українці разом із пенсією в серпні отримають одноразову грошову допомогу до Дня Незалежності. Йдеться про 471 тис. пенсіонерів. Про це повідомив Пенсійний фонд України, передають Патріоти України.

Як вказали у ПФУ, пенсіонери, які мають право на виплату до Дня Незалежності, отримають її разом із пенсією в серпні у визначену дату виплати.

Кошти на виплату допомоги військовослужбовцям та іншим особам, які належать до ветеранів війни, проходять службу та не є пенсіонерами, фонд перераховує на підставі поданих заявок на рахунки військових частин, установ, організацій, де ці люди проходять службу.

Іншим людям, які мають право на допомогу, і які не є пенсіонерами та не перебувають на службі, кошти виплачують за їхнім зверненнями до ПФУ. Там треба надати документи, що підтверджують право на таку виплату, і дані про поточний рахунок, відкритий на ім’я особи в уповноваженому банку. В ПФУ зазначили, що подати заявку/заяву на разову грошову виплату до Дня Незалежності можна до 1 жовтня 2024 року.

Частина пенсіонерів отримає додаткові виплати до Дня Незалежності: Кого стосується

вівторок, 20 серпень 2024, 19:20

Українці разом із пенсією в серпні отримають одноразову грошову допомогу до Дня Незалежності. Йдеться про 471 тис. пенсіонерів. Про це повідомив Пенсійний фонд України, передають Патріоти України. Як вказали у ПФУ, пенсіонери, які мають право на виплат...

Ніж у спину: Один з найбільших банків Киргизстану заборонив перекази в рублях

вівторок, 20 серпень 2024, 19:05

Банк MBank, який є одним із найбільших банків Киргизстану, призупинив перекази в рублях. Обмеження було запроваджено на невизначений термін, що може бути сигналом для росіян на території країни та РФ, передають Патріоти України. Відповідне оголошення з...