Частина українців отримають по 100 тисяч грн: Хто може розраховувати на виплати

В Україні ухвалили рекордну кількість рішень щодо виплати 100 тисяч гривень тим, кого звільнили з російського плону, чи сім'ям тих, хто ще перебуває в лапах окупантів - їх отримають 465 громадян нашої країни. Відповідну заяву зробили в Міністерстві реінтеграції тимчасово окупованих територій, передають Патріоти України.

«Це безпрецедентний результат одночасно ухвалених рішень за всю годину роботи міжвідомчої комісії», — наголошують у Мінреінтеграції.

46 млн 500 тис. грн розподілили між:

  • 347 українцями, звільненими з незаконного ув'язнення;
  • 118 родинами полонених, які потребують правової підтримки.

Українців, рідні яких ще залишаються в полоні, закликають звертатися за отриманням допомоги за телефоном: (044) 355−14−56.

Курс валют: поняття та особливості його формування

субота, 27 квітень 2024, 15:04

Багато людей у різних країнах користуються актуальним курсом валют, якщо їм хочеться інвестувати чи відкласти гроші, поїхати за кордон чи провести оплату за щось. Курсом є вираження ціни однієї валюти за рахунок іншої валюти. Під час проведення міжнаро...

В Україні подовжили пільгову ціну на електроенергію для населення: Стало відомо, на який термін

субота, 27 квітень 2024, 11:56

Кабінет Міністрів України подовжив дію пільгової ціни на електроенергію для населення до 31 травня. Попередній термін закінчується 30 квітня. Про це заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль на засіданні Кабміну, передають Патріоти України. За словами Шмига...