Частині українців до кінця квітня виплатять разову допомогу у сумі 3400 грн: Хто може отримати

В Україні у Міністерстві реінтеграції тимчасово окупованих територій повідомили, що до кінця квітня громадяни України, які пережили окупацію отримають разову грошову допомогу, передають Патріоти України.

Віце-прем'єр-міністерка України — міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук розповіла, що всі мешканці деокупованих територій отримають допомогу від Міжнародної організації з міграції та Товариства Червоного Хреста України.

Розраховувати на виплати можуть мешканці звільнених територій Донбасу, Миколаївщини, Харківщини та Херсонщини. Міжнародні донори запевнили, що потреба у виплаті фінансової допомоги буде повністю закрита.

«Люди, які пережили окупацію, обов’язково отримають грошову допомогу до кінця квітня. Виплати передбачені для всіх цих людей, незалежно від віку та статі», — наголосила віце-прем'єр-міністерка.

Разову фінансову допомогу у розмірі 1200 гривень від Червоного Хреста та 2200 гривень від Міжнародної організації з міграції виплачують усім, хто не їхав зі звільнених регіонів до моменту деокупації.

У ще одній країні ЄС планують скоротити виплати українцям

четвер, 2 травень 2024, 16:47

В уряді Ірландії обговорюють подальше скорочення виплат українським біженцям. Із березня зменшену допомогу отримують новоприбулі втікачі від війни, передають Патріоти України. Останніми тижнями чиновники додатково розглядали рівень фінансової підтримки...

Вартість газу для побутових споживачів в Україні: Озвучено тарифи на наступні 12 місяців

четвер, 2 травень 2024, 9:59

Усі 12 постачальників, що наразі присутні на ринку, оприлюднили свої річні тарифи на газ для побутових споживачів. Йдеться про ціни на природній газ, що будуть діяти до квітня 2025 року, передають Патріоти України. Зазначається, що як і два попередні с...