Частині переселенців виплатять додаткову фінансову допомогу: Кому саме та що потрібно зробити

Міжнародні компанії продовжують здійснювати фінансову допомогу українським переселенцям. Зокрема, до 28 грудня триває реєстрація певних категорій ВПО на отримання допомоги він фонду Fight For Right, передають Патріоти України.

Взяти участь в програмі можуть внутнішні переселенці з інвалідністю та родини, в яких є діти з інвалідністю, які отримали статус ВПО не більше 3-х місяців тому.

«Сподіваємося, що адресна фінансова допомога дасть змогу протягом зимового періоду покрити основні витрати усім, хто зіткнувся з такими проблемами, як втрата майна та засобів для проживання», — зазначають в організації.

Для того, щоб подати заявку, необхідно заповнити анкету за посиланням (https://ee-eu.kobotoolbox.org/x/IIjZiwl0).

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...