Чехи не пасуть задніх: У Skoda Octavia з'явиться електричний аналог

У Skoda Octavia з'явиться електричний аналог - today.ua

Octavia зараз, як і раніше, залишається найбільш продаваною моделлю в лінійці Skoda. Вона з продажу обігнала всі три кросовери чеського автогіганта (Kamiq, Karoq та Kodiaq), зазначають Патріоти України.

Компанія Skoda планує розширити лінійку кросоверів за рахунок випуску електричних моделей. Але відмовлятися від седанів та універсалів вона не буде, навіть незважаючи на те, що почався поступовий перехід до електромобілів.

Саме тому чеський автогігант розробить електронний аналог Skoda Octavia. Також електричний аналог з'явиться у Skoda Superb.

У Skoda Octavia з'явиться електричний аналог Потрібно зазначити, що електричний аналог Octavia отримає іншу назву. Яку конкретно ще не відомо. Чеський автогігант діє за тією ж стратегією, що його материнська компанія Volkswagen. У них нові електромобілі не перетинаються з вже існуючими автомобілями з ДВЗ.

Не виключено, що Skoda створить власну версію електричного седана Volkswagen Aero, який з'явиться у продажу в 2023 році (його створюють на базі Passat).

Електричний аналог Skoda Octavia випускатимуть у двох варіантах кузова – седан та універсал. Від універсалів чеська компанія також не відмовляється.

Поки не конфіскація: Україна отримає дохід від активів РФ, але є нюанс

вівторок, 19 березень 2024, 10:47

ЄС розробив законопроєкт про спрямування прибутків російського центрального банку в Україну. Пропозиція передбачає, що Україна почне отримувати кошти з липня. Кошти підуть на постачання зброї, розвиток оборонної промисловості. Про це повідомляє Bloombe...

Українці можуть "вибити" пенсію, яку їм не видали: Юрист порадив, як треба діяти

вівторок, 19 березень 2024, 8:46

Незважаючи на періодичні підвищення пенсій, їх сума не завжди встигає за ростом інфляції, тому для багатьох людей, які вийшли на заслужений відпочинок, кожна сотня-друга гривень має важливе значення, передають Патріоти України. Що вже говорити про ситу...