Через масштабний збій у роботі "ПриватБанку" у клієнтів списано гроші з рахунків

У "Приватбанку" заявили про масштабний збій у системі, який стався 26 червня. Через нього у деяких клієнтів банку повторно списалися кошти. Як розповів прессекретар банку Олег Серга, у клієнтів банку повторно списалися гроші з карток по операціях 23 – 24 червня, передають Патріоти України.

За його словами, здебільшого повторно списалися невеликі суми поточних операцій, окремих транзакцій. "Прошу вибачення у деяких клієнтів нашого банку. Наші фахівці працюють над розв'язанням проблеми. Некоректно списані суми будуть повернені протягом доби", – наголосив Серга.

Раніше деякі клієнти банку почали скаржитися на списання коштів з рахунків. Суми доволі різні – від 110 гривень до 1000.

У соцмережах українці почали скаржитися на банк. "Це не "прикрий збій", це банальна крадіжка, коли у мене беруть $100 без мого на те дозволу я розцінюю це саме як нахабне злодійство. У зв'язку з яким мені сьогодні довелося переводити гроші з кредитки, тому що з моєї картки для виплат гроші вкрали і сплатити комісію близько 60 грн. Банк же це компенсує? Або будете за свої махінації одними вибаченнями відбуватися?", – написала А. Голубєва.

Коментарі"Ой, так цікаво ПриватБанк краде гроші. З кредитної карти десь поділись 200 гривень. Гроші не мої, але мені ці дві сотні повертати виходить... Хоча, у виписці немає рядка, що гроші знімались. Дилема. А головне чого з кредитки, а не з основної? В кого ще вночі виник борг?", – пише В. Коробкадзе.

ПублікаціяПублікація

В Україні подовжили пільгову ціну на електроенергію для населення: Стало відомо, на який термін

субота, 27 квітень 2024, 11:56

Кабінет Міністрів України подовжив дію пільгової ціни на електроенергію для населення до 31 травня. Попередній термін закінчується 30 квітня. Про це заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль на засіданні Кабміну, передають Патріоти України. За словами Шмига...

Готуватися до гіршого? У Раді заявили, що відключень світла в Україні не уникнути

субота, 27 квітень 2024, 11:49

Росія ракетними ударами по український енергосистемі вивела з ладу 6000 МВт, а це означає, що в Україні доведеться повертатись до графіків обмеження електропостачання. Про це в етері "Еспресо" заявив народний депутат України Олексій Кучеренко, передают...