Через результати перевірки Державною аудиторською службою: Офіс Генпрокурора проводить обшуки в "Укренерго"

Офіс Генерального прокурора 20 вересня проводить обшуки в приміщенні НЕК "Укренерго, проводиться виїмка договорів оператора розподілу з контрагентами, з якими компанія співпрацювала в 2019-2023 роках. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на ухвалу Печерського районного суду міста Києва.

Також факт проведення обшуків підтвердили в "Укренерго". Зазначається, що правоохоронці здійснюють обшук у рамках кримінального провадження №42023000000000452, зареєстрованого працівниками Міністерства внутрішніх справ 16 вересня.

Серед контрагентів: ТОВ "Центробуд", ТОВ "Секур Інтеграція", ТОВ "Топ Трейдінг Лайн", ТОВ "НВЦ Інбіотех", КВКП "Союз", ТОВ "Енерго Країна", ТОВ "Хорос", МПП Фірма "Інтеренергосервіс", ТОВ "Еліз", ТОВ "Контур-М", ТОВ МГК "Черкаси", ТОВ "Буд-Агро-Енерго-Груп", ТОВ "Структум" тощо.

Ці компанії постачали товари та послуги НЕК "Укренерго" в 2019-2023 роках.

Джерела видання зазначають, що кримінальне провадження було зареєстровано, спираючись на результати перевірки "Укренерго" Державною аудиторською службою. Звіт про цю перевірку ДАСУ було складено ще у березні 2023 року.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...