Через систему PROZORRO: На Чернігівщині продали Леніна

Отримані від продажу пам'ятника кошти будуть використані на благоустрій території перед Сновським Будинком культури.

На Чернігівщині продали "Леніна". Фото: snovmr.gov.ua.

Бронзову скульптуру радянського вождя Володимира Леніна вагою 5,5 т, яка стояла в Сновську Чернігівської області, продали на аукціоні за 375 тисяч гривень, повідомляють Патріоти України.

Як повідомили в місцевій міськраді, "Ленін" пішов з молотка з другої спроби через систему PROZORRO і дістався ТОВ "РОЗВИТОК-СВ" (м.Запоріжжя). Пам'ятник був демонтований в 2016 році і зберігався на території місцевого ПрАТ "Комунальник". Перший аукціон з його продажу, який хотіли влаштувати минулої осені, не відбувся через відсутність заявок.

Отримані від продажу пам'ятника кошти будуть використані на благоустрій території перед Сновським Будинком культури. Ймовірно, там побудують фонтан.

Обов'язкова ідентифікація в дії: Хто із пенсіонерів в Україні ризикує залишитися без виплат

вівторок, 16 квітень 2024, 6:52

Оформлення пенсійних виплат є важливим процесом, що вимагає від одержувачів регулярного підтвердження свого статусу. Про це повідомили в Головному управлінні Пенсійного фонду України у Вінницькій області, передають Патріоти України. Як кажуть чиновники...

Українцям платитимуть за купівлю вітчизняних товарів: Що варто знати

понеділок, 15 квітень 2024, 18:56

Мінекономіки та Mastercard підписали Меморандум про співпрацю - у рамках реалізації політики "Зроблено в Україні". За цією програмою, люди отримуватимуть кешбек за купівлю деяких видів вітчизняної продукції та оплату послуги, передають Патріоти України...