Чоловік Топольської в пошуках нової роботи: Членом наглядової ради "Укрзалізниці" може стати Лещенко

Зараз до складу наглядової ради АТ УЗ входять чотири незалежних члена і три представника держави.

Сергій Лещенко. Фото: Українська правда.

Кабінет міністрів України затвердить двох нових членів наглядової ради АТ "Укрзалізниця" - представників від держави. Переможцями конкурсного відбору стали Сергій Лещенко та Олег Журавльов. Таку інформацію ЦТС надало джерело в Міністерстві інфраструктури, передають Патріоти України.

Підведення підсумків конкурсу Комітетом з відбору керівників держпідприємств відбулося 6 грудня. Частина членів Комітету з відбору, за інформацією джерела, підписала протокол про результати конкурсу з примітками. Лещенко і Журавльов замінять в наглядовій раді УЗ Даніеля Білака і Костянтина Марьевіча.

Також, як стало відомо ЦТС з інших джерел, нові члени наглядової ради АТ УЗ матимуть спеціальні повноваження. Нагадаємо, що Кабмін оголосив відбір двох представників держави до наглядової ради АТ "Укрзалізниця" розпорядженням № 1118-р від 27 листопада.

На початку листопада міністр інфраструктури говорив, що уряд відкличе зі складу наглядової ради АТ "Укрзалізниця" представників, делегованих державою. Зараз до складу наглядової ради АТ УЗ входять чотири незалежних члена і три представника держави.

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

Закрутять гайки: США можуть оштрафувати Росію за відмову від долара, під прицілом й інші країни. - Bloomberg

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:39

У разі обрання президентом США наприкінці 2024 року Дональд Трамп може запровадити штрафні санкції для країн, які відмовляються від долара. Зокрема для Росії. Можливі дії передбачають, зокрема, експортний контроль та збори за маніпулювання валютою. Про...