"Чорна п'ятниця" "чорних сестер": Світові ціни на нафту різко пішли вниз після зриву угоди ОПЕК+ у Відні

Травневі ф'ючерси на нафту Brent на лондонській біржі ICE Futures до 18:12 МСК впали на 7,5%.

Ціна нафти марки Brent різко впала. Вона впала на 7,5% на торгах у п'ятницю. Причина в тому, що країни ОПЕК + не зуміли дійти згоди на переговорах у Відні. Росія відмовилася від більш істотного скорочення видобутку. Про це повідомляє агентство Bloomberg з посиланням на делегатів, передають Патріоти України.

Травневі ф'ючерси на нафту Brent на лондонській біржі ICE Futures до 18:12 МСК впали на 7,5% - до $ 46,26 за барель. Котирування ф'ючерсів на WTI на квітень на Нью-йоркській товарній біржі (NYMEX) опускаються на 7,6% - до $ 42,42 за барель.
В кінці березня 2020 року завершиться поточна угода ОПЕК +, в рамках якої її учасники, включаючи Росію, з початку 2017 року обмежували свою здобич. Опек + продовжуватиме працювати в рамках хартії щодо співпраці, з 1 квітня зобов'язань по скороченню видобутку ні у кого немає, вважають в Росії. Нафтові ціни на цих новинах прискорили падіння до 8,5%, марка Brent вже нижче $ 46 за барель, вперше з червня 2017 року.

Виплати українським біженцям у Польщі можуть скасувати: Чого очікувати далі

середа, 1 травень 2024, 16:30

Уряд Польщі ухвалив проєкт змін до закону про допомогу українським біженцям, зокрема прив’язування соціальних виплат до навчання українських дітей у польських школах. Цей законопроєкт також передбачає законність перебування громадян України, яким присв...

До списку потрапив тільки один український олігарх: Bloomberg опублікував рейтинг найбагатших людей світу

середа, 1 травень 2024, 12:14

У середу, 1 травня, Bloomberg опублікував рейтинг найбагатших людей світу. На першому місці французький бізнесмен, власник контрольного пакету в компанії LVMH Бернар Арно. У списку є й український бізнесмен Рінат Ахметов, інформують Патріоти України. B...