Чи будуть відключення світла 16 червня: У Міненерго розповіли про ситуацію в енергосистемі

Міністерство енергетики повідомило, що у неділю, 16 червня, по всій території України не застосовуватимуть графіки відключень світла. Про це пише пресслужба міністерства, передають Патріоти України.

"Сьогодні з огляду на зниження споживання електроенергії у вихідний день застосування графіків погодинних відключень наразі не прогнозується", - йдеться у повідомленні.

Про можливі зміни ситуації в енергосистемі обіцяють повідомити додатково. У Міенерго також додали, що через негоду в Україні знеструмлено 21 населений пункт, зокрема у Київській області – 13, Черкаській – 7, Чернігівській – 1. Обмежень споживачів не прогнозується На поточну добу прогнозується імпорт електроенергії – 33 400 МВт*год. Експорт не передбачається.

Ситуація контрольована, але..: У НБУ назвали причини зростання курсу долара останнім часом

понеділок, 24 червень 2024, 20:40

Ситуація на валютному ринку України залишалася контрольованою, попри послаблення курсу гривні, зокрема під впливом збільшення бюджетних видатків. Про це повідомляє "РБК-Україна" з посиланням на підсумки засідання Комітету з монетарної політики (КМП) Н...

Уряд Німеччини визначився, чи повертатиме безробітних українських біженців

понеділок, 24 червень 2024, 19:38

Німецький уряд не планує депортувати з країни українських біженців, які не хочуть працювати, про це заявив речник МЗС, передають Патріоти України. За його словами, Росія атакує цілі по всій Україні, а також намагається знищити інфраструктуру на заході ...