Чи вдасться заробити на скуповуванні доларів у банках: Українцям розповіли, що буде з курсом валюти

До закінчення поточного тижня в Україні не очікується різких стрибків курсу готівкового долара. Втім, як і падіння, тому заробити великі гроші на зміні вартості валюти не вийде. За прогнозом, у банках курс перебуватиме на поточному рівні 37,2-38 грн. Також не очікується значних змін в обмінниках. Тут вартість долара прогнозується у середні 37,3-37,95 грн, повідомляє "Мінфін", передають Патріоти України.

При цьому зазначається: спред (різниця між найкращими цінами заявок на продаж і на покупку в той самий момент часу) при купівлі/продажу долара в більшості обмінників і касах банків перебуватиме в межах від 20 до 35 копійок.

"Тренд щодо курсу долара на міжбанківських торгах буде знову повністю керованим цінниками та обсягами інтервенцій Нацбанку. Дефіцит пропозиції валюти збережеться і перекриватиметься розпродажем резервів", – йдеться у повідомленні.

Що відбуватиметься з доларом у листопаді

Водночас підкреслюється: загалом середина листопада в Україні на валютному ринку пройде "активно і знову під диктовку Нацбанку". А особливих сюрпризів щодо курсу долара на валютному ринку не буде.

"Судячи з останніх дій НБУ, "гру на зниження" за рахунок "заливання" ринку "дешевим" доларом Нацбанк припинив. Нас чекає період корекції курсу долара в межах досить вузького коридору, який формується, за фактом, лише цінниками інтервенцій самого НБУ", – резюмували автори матеріалу.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Такого ще не було! Польща фіксує радикальні зміни на ринку праці

п’ятниця, 26 липень 2024, 22:30

У Польщі кількість безробітних упала до мінімуму 1990 року. Про це пише Wpost, посилаючись на дані Центрального статистичного управління (GUS), передають Патріоти України. Так, у Польщі значно скоротився рівень безробіття. Так мало людей без роботи, як...