Данія "вперлася": Бліцкриг Кремля з "Північним потоком-2" накрився

У Росії серйозні проблеми з проектом газопроводу в обхід України "Північний потік - 2". Данія ставить путінському проекту "палки в колеса".

Удар Данії по ПП-2 прокоментував впливовий російський канал в Telegram "Холодна війна", передають Патріоти України.

Данія зірвала плани Москви на швидке будівництво "Північного потоку - 2". Вона відмовила у видачі дозволу, зажадавши додаткових експертних висновків по проекту. Копенгаген зажадала поглибленого опрацювання екологічного впливу проекту при реалізації альтернативного маршруту.

Це як мінімум дуже сповільнить проект, який потрібен Москві для тиску на Київ і Захід. Тепер Кремль втратив "туза" напередодні надважливих переговорів з Україною з приводу транзиту газу в Європу. "Бліцкриг не виходить", - констатували в "Холодній війні".

В Україні змінять правила торгівлі алкоголем, цигарками та пальним: Чого чекати

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:50

В Україні запровадять нові правила виробництва та обігу підакцизної продукції. Йдеться про алкоголь, тютюнову продукцію та пальне. Норми ліцензування торгівлі та виробництва таких товарів буде прописано в абсолютно новій редакції старого закону, який д...

Пенсійний фонд радить деяким українцям відмовитись від пенсії: У чому причина і чи це може бути вигідним

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:30

Людям, які досягли 60 років, вигідно продовжувати працювати й вийти на пенсію пізніше. У такому разі можна отримувати більші виплати. Про це нагадують у Пенсійному фонді України, передають Патріоти України. У відомстві наголошують, що право на призначе...