"Давайте скажемо": У ДТЕК розповіли, коли можуть скасувати відключення світла у Києві

У ДТЕК розповіли, коли можуть скасувати відключення світла у Києві

У Києві можуть скасувати віялові відключення електроенергії протягом двох тижнів, якщо росіяни не будуть вдаватися до нових обстрілів енергетичної інфраструктури, передають Патріоти України із посиланням на виконавчого директора ДТЕК Дмитра Сахарука в ефірі телеканалу "Київ" та національного телемарафону.

Він зазначив, що аварійні та планові відключення застосовуються через дефіцит електроенергії в центральному та північному регіонах.

Сахарук додав, що відключення триватимуть, доки не будуть відремонтовані лінії та енергетична інфраструктура для того, аби передавати електроенергію в Київ з інших регіонів України, або ж не будуть додані генеруючі потужності.

"Якщо не буде нових обстрілів і руйнувань, то відремонтувати все можна найближчим часом... Давайте скажемо, протягом наступних двох тижнів", - сказав він. Виконавчий директор також зауважив, що за таких частих відключень жителі намагаються зробити усі свої хатні справи, коли з'являється світло. Тому про великий обсяг економії мова не йде.

Притиснути агресора: Bloomberg з'ясував, що увійде до нового пакета санкцій ЄС проти РФ

вівторок, 7 травень 2024, 17:37

Єврокомісія розробляє 14-й пакет санкцій проти Росії – до нього можуть увійти обмеження щодо російського аналога SWIFT, пропагандистських ЗМІ, СПГ, рідкоземельних металів та транспортних компаній. Про це повідомляє Bloomberg з посиланням на знайомі з с...

У Кремля проблеми: Експерт із міжнародної економіки дав прогноз, коли у Росії закінчаться гроші на війну

вівторок, 7 травень 2024, 14:49

Держава-агресор Росія вихваляється, що санкції нібито не впливають на економіку, однак вже використала близько половини коштів з Фонду національного добробуту, зокрема і для ведення війни. Втім гроші і в ньому можуть закінчитися вже у 2025 році, переда...