Де в Європі українцям найлегше знайти роботу - опубліковано статистику по країнах

Серед країн Європи в Польщі найвищий рівень зайнятості українських біженців. У сусідній країні найбільше працевлаштованих біженців працездатного віку - 65%, передають Патріоти України.

Про це йдеться в звіті Організації з економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР). Про це повідомляє notesfrompoland.com.

В яких ще країнах легко знайти роботу?

  • Велика Британія – 61%;
  • Швеція – 56%;
  • Литва – 53%;
  • Чехія – 51%;
  • Данія, Нідерланди, Естонія – 46%;
  • Франція – 33%.

Як свідчать дані, найнижчий рівень працевлаштованості зафіксовано в Швейцарії та Італії – 19% працездатних біженців. При цьому в рейтингу організації не було даних про Німеччину, але влітку голова Федерального агентства з праці Андреа Налес повідомила, що частка працездатних українських біженців у Німеччині становить 19%.

Дані у дослідженні надійшли з різних внутрішніх та міжнародних джерел та збиралися у різний час. У випадку Польщі, Британії, Чехії та Італії вони ґрунтувалися на опитуваннях. Дані з Польщі виходять із звіту NBP за листопад минулого року. З того часу країна зіткнулася із відпливом українських біженців.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...