Деякі українці залишаться без субсидій від 1 липня: Що треба знати і як цього уникнути

Деяким категоріям одержувачів житлових субсидій необхідно оновити дані до 1 липня. Про це повідомив заступник очільника Головного управління Пенсійного фонду (ПФУ) в Запорізькій області Сергій Кам'янченко, передають Патріоти України.

Згідно зі змінами, внесеними постановою №521 Кабінету Міністрів України від 8 травня 2024 року, деяким категоріям одержувачів житлових субсидій необхідно оновити свої дані, інакше виплати буде припинено від 1 липня.

«Після 1 червня до 1 липня люди мають звернутися для того, щоб оформити всі ці житлові субсидії за новими встановленими документами. Адже виплати (раніше оформлені субсидії, – ред.) тривають лише до 1 червня. Тому що минув великий проміжок часу», – пояснив Кам'янченко.

Для продовження отримання субсидії необхідно надати документи Пенсійному фонду до 1 липня. Представник ПФУ наголосив, що оновити дані варто тим, хто проживав або досі проживає на тимчасово окупованій території, а також мешканцям територій, де ведуться активні бойові дії.

Щоб оновити документи, люди можуть звернутися:

  • до відділення Пенсійного фонду;
  • надіслати документи поштою;
  • подати заявку через вебпортал Пенсійного фонду – там є відповідна опція, за якою людина звертається за призначенням пільг чи субсидій.

Україна «надто корумпована, щоб вступити до НАТО»

середа, 3 липень 2024, 12:16

Це – слова із заголовку впливової «The Telegraph». З підписом, що це – великий удар по президентові Зеленському. Можна скільки завгодно заперечувати і обурюватись. Можна вигукувати: «А самі!» і навіть наводити приклади корупції в країнах-членах НАТО. ...

Шикують, поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Кому в Україні платять пенсію понад 200 тис. грн - названо особливу категорію

середа, 3 липень 2024, 12:15

В Україні пенсію розміром понад 200 тисяч гривень на місяць отримують судді Верховного суду. Про це йдеться матеріалі OBOZ.UA, передають Патріоти України. Зазначається, що минулого місяця Верховна Рада ухвалила рішення про звільнення у відставку судді ...