Для Бені свято скінчилось? Суд зобов'язав Коломойського заплатити "ПриватБанку" $13,2 млн

Апеляційний суд Лондона зобов'язав бізнесменів Ігоря Коломойського і Геннадія Боголюбова заплатити "ПриватБанку" 10,9 млн фунтів стерлінгів. Це приблизно $13,2 млн. Про це повідомила прес-служба банку, передають Патріоти України.

Встановлено термін до 12 листопада. "Відповідачів зобов'язали повернути проміжну виплату витрат, сплачену ним банком, за рішенням суду першої інстанції в минулому році. Банк повинен отримати 4 млн фунтів стерлінгів від пана Коломойського, 2 млн фунтів стерлінгів від пана Боголюбова і 1,5 млн фунтів стерлінгів від корпоративних відповідачів" , – повідомили в банку.

Крім того колишні власники повинні сплатити витрати "Привату" за минулорічне слухання справи суддею Фанкортом, і кошти, витрачені на апеляцію. Хоча для визначення загальної суми витрат на сплату відповідачами знадобиться певний час, поки вони повинні сплатити 3,4 млн фунтів стерлінгів до 12 листопада.

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

Закрутять гайки: США можуть оштрафувати Росію за відмову від долара, під прицілом й інші країни. - Bloomberg

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:39

У разі обрання президентом США наприкінці 2024 року Дональд Трамп може запровадити штрафні санкції для країн, які відмовляються від долара. Зокрема для Росії. Можливі дії передбачають, зокрема, експортний контроль та збори за маніпулювання валютою. Про...