"Для оптимізації витрат": Російський "Аерофлот" виставив на продаж службові автомобілі топ-менеджерів

Російський "Аерофлот" почав продавати службові автомобілі, на яких їздили топ-менеджери. За них компанія може отримати більше 17 мільйонів рублів, передають Патріоти України.

Як повідомляє телегарам-канал "База", на продаж виставлено 21 автомобіль, якими користувалися директори департаментів. Виставлені на аукціон машини - "Ніссани представницького класу 2010-х років випуску. Ціна найдорожчого лота стартує з 1 мільйона 140 тисяч рублів, а найдешевший почнуть продавати з позначки 740 тисяч рублів.

"Машини продають через падіння доходів і задля оптимізації витрат: після 24 лютого кількість рейсів найбільшої авіакомпанії Росії помітно зменшилася. Крім зниження комфорту топ-менеджерів також чекає зниження зарплати - в рамках все тієї ж оптимізації витрат", - сказано в повідомленні.

Ситуація з російськими авіакомпаніями

Після початку повномасштабного російського військового вторгнення в Україну 24 лютого 2022 року, Євросоюз, США та низка інших країн запровадили антиросійські санкції, які потужно вдарили по цивільній авіації Росії.

Пізніше стало відомо, що російські авіакомпанії, зокрема контрольований державою "Аерофлот", розбирають літаки, щоб мати запасні частини, які вони більше не можуть купувати за кордоном через західні санкції.

На дев'ятому місяці повномасштабного російського вторгнення в Україну близько 50 літаків "Аерофлоту" знаходяться в простої і не виконують польоти.

Оце так: У Польщі викинуть тонни українського морозива

вівторок, 16 квітень 2024, 16:22

Польські інспектори заборонили продаж у країні партії понад 7 тонн морозива, яке раніше завезли з України. До якості товару в поляків питань не було – їх не влаштувало маркування, передають Патріоти України. Про відповідне рішення повідомили у мікробло...

Пенсії в Україні порахують за єдиною формулою: Стало відомо, хто отримає майже 10 тис. на місяць

вівторок, 16 квітень 2024, 14:56

В Україні з мінімальною зарплатою розмір пенсії становитиме 2361 грн. Водночас із середньою зарплатою можна отримувати 4741 грн. Українець, який отримує зарплату вдвічі вищу за середню, зможе отримувати пенсії у розмірі 9 491,5 грн. Чим більша зарплата...