Для українців у трьох областях запровадили нові "газові" правила: Як і коли подавати показання лічильників

Споживачі газу у трьох областях України - Івано-Франківській, Хмельницькій та Миколаївській - з 15 серпня мають передавати показання газових лічильників за оновленими правилами. Справа в тому, що "Івано-Франківськгаз", "Хмельницькгаз" та "Миколаївгаз" перейшли до групи "Нафтогаз", передають Патріоти України.

Це означає, що наразі клієнти вказаних облгазів можуть користуватися виключно сервісами обліку газопостачальної компанії "Нафтогаз України". Про це попередили у самому "Нафтогазі". Передача показань через будь-які інші сервіси (наприклад, 104.ua) буде недійсною. Водночас показання лічильників можна передавати кількома способами. Це:

  • NaftogazGasSupply у Facebook Messenger;
  • за допомогою SMS на номер 4647.

Покази лічильника газу потрібно передавати щомісяця з 28 числа до 5 числа наступного місяця. Тобто перша передача даних за новими правилами у трьох зазначених областях розпочнеться з 28 серпня. Слід пам'ятати, що правильно та вчасно передавати показання лічильника дуже важливо. Якщо цього не зробити, у платіжці можуть з'явитися "зайві" кубометри палива, за які все одно доведеться заплатити.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Такого ще не було! Польща фіксує радикальні зміни на ринку праці

п’ятниця, 26 липень 2024, 22:30

У Польщі кількість безробітних упала до мінімуму 1990 року. Про це пише Wpost, посилаючись на дані Центрального статистичного управління (GUS), передають Патріоти України. Так, у Польщі значно скоротився рівень безробіття. Так мало людей без роботи, як...