Для вивчення життя на Червоній планеті і не тільки: На Землі хочуть побудувати "марсіанське село" (фото)

Будівництво "марсіанського села" планують почати в 2021 році.

У пустелі Мохаве (штат Каліфорнія, США) вчені дослідної лабораторії Interstellar Lab в Парижі (Франція) хочуть побудувати "марсіанське село". Про це повідомляє Naked Science, передають Патріоти України.

Такий експеримент придуманий для вивчення життя на Марсі. За допомогою цього місця, яке назвали EBIOS (Experimental bio-regenerative station), астронавтам допоможуть пристосуватися до життя на Червоній планеті.

"Село" обладнають будівлями з куполами, які оснастять технологіями регенеративного життєзабезпечення. Розраховують, що таке поселення зможе вміщати близько 100 жителів. Вони будуть самодостатні - забезпечені водою і продуктами харчування.

Будівництво "марсіанського села" планують почати в 2021 році. Об'єкт хочуть зробити не тільки науковим, але і туристичним. Для відвідувачів він буде доступний щороку по півроку.

Зазначають, що Interstellar Lab співпрацює з NASA в різних сферах.

У ще одній країні ЄС планують скоротити виплати українцям

четвер, 2 травень 2024, 16:47

В уряді Ірландії обговорюють подальше скорочення виплат українським біженцям. Із березня зменшену допомогу отримують новоприбулі втікачі від війни, передають Патріоти України. Останніми тижнями чиновники додатково розглядали рівень фінансової підтримки...

Вартість газу для побутових споживачів в Україні: Озвучено тарифи на наступні 12 місяців

четвер, 2 травень 2024, 9:59

Усі 12 постачальників, що наразі присутні на ринку, оприлюднили свої річні тарифи на газ для побутових споживачів. Йдеться про ціни на природній газ, що будуть діяти до квітня 2025 року, передають Патріоти України. Зазначається, що як і два попередні с...