До 12 гривень за куб: Стало відомо, якими будуть базові річні ціни на газ у січні

В Україні, де для побутових споживачів обіцяють не підвищувати трифи на газ до кінця опалювального сезону, постачальники оприлюднили свої ціни на січень 2022 року, зазначають Патріоти України.

Як пише «Газправда», на перший місяць цього року цінник знизив лише один постачальник — Херсонська обласна енергопостачальна компанія: з 13,5 грн за кубометр до 9,98 грн за кубометр.

Експерти консультаційного центру стверджують, що у січні вартість газу у залежності від постачальника коливатиметься від 7,799 до 11,99 грн за кубометр. А 36 газопостачальних компаній встановили ціни, нижчі за 8 гривень за кубометр. По 10 гривень та вище ціни у таких постачальників:

Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...