До 60 тисяч грн: В Україні триває прийом заяв для надання допомоги на ремонт житла

Українцям нададуть фінансову допомогу на ремонт житла. Гроші дає благодійний фонд. Допомога розрахована на обмежене коло одержувачів. Прийом заяв на отримання допомоги вже розпочато. Про це стало відомо з інформації, опублікованої на Соціальній інформаційній платформі, передають Патріоти України.

Українці можуть одержати матеріальну допомогу на ремонт житла. Йдеться про житло, яке було пошкоджене внаслідок ракетного обстрілу ворога. Допомогу надасть благодійна організація "Карітас Запоріжжя" в рамках проекту "Реагування на надзвичайні ситуації внаслідок бойових дій в Україні".

При цьому розраховувати на такі виплати наразі можуть лише мешканці двох територіальних громад Запорізької області – Кошугумської та Камишевської. Розмір допомоги на ремонт житла, яку можуть надати одній родині, становитиме до 60 тисяч гривень. А для того, щоб її отримати, потрібно подати заяву та надати відповідний пакет документів.

Разом із заявою слід подати такі документи:

  • акт про пошкоджене житло;
  • документ, що підтверджує право власності на ушкоджене житло;
  • паспорт заявника;
  • його ІПН (ідентифікаційний код);
  • ІПН членів сім'ї;
  • реквізити IBAN-рахунку, на який буде перераховано гроші.

Претендентам на таку допомогу слід поквапитися із поданням заяв. Їх приймають лише 4 дні: з 16 по 19 грудня

Ніж у спину росіянам: Туреччина готує багатомільярдну угоду з компанією зі США

неділя, 28 квітень 2024, 19:05

Туреччина веде переговори з американською енергетичною компанією ExxonMobil для укладення багатомільярдної угоди з купівлі скрапленого природного газу. Анкара прагне обмежити свою залежність від російських енергоносіїв, зазначають Патріоти України. Мін...

Скандал набирає обертів: Італія викликала посла Росії на килим через привласнення бізнесу

неділя, 28 квітень 2024, 11:52

Міністерство закордонних справ Італії викликало посла Росії у Римі після того, як Москва передала дочірню компанії італійської групи Ariston Thermo Group державному енергетичному гіганту "Газпром". Про це повідомив міністр закордонних справ Італії Анто...