До Керченського залишилось на один менше: У Росії впав черговий міст (відео)

Міст поєднував береги найбільшої ріки "віджатого" у Фінляндії Кольського півострову, і був ланкою єдиного залізничного сполучення з провідним портовим містом регіону.

У Мурманській області РФ залізничний міст впав у річку 01

Сьогодні Мурманськ виявився відрізаним від всієї Росії через обвал мосту через річку Кола, що дала назву Кольському півострову, повідомляють Патріоти України з посиланням на російський Интерфакс.

За даними МНС Росії, сьогодні о 14:30 (час збігається з московським) надводна частина залізничного мосту через річку Кола у Мурманській області обрушилася через те, що не витримала опора, пошкоджена внаслідок паводку. В результаті інциденту наче ніхто не постраждав.
В результаті вантажні і пасажирські перевезення на перегоні Вихідний - Кола від станції Вихідний до станції Мурманськ були припинені, почалися відновлювальні роботи.

"Осталось, чтобы еще аэропорт смыло, и мы тут самоизолируемся"; "Что ж, вот еще одно отображение обстановки в стране с ракетами! Ладно, про союз не говорим, но в России-то можно было за 30 лет до Мурманска построить хороший второй путь и продублировать мосты"; "Теперь ждать не 3 недели, а 3 года"; "День Северного флота отмечен! С праздником, товарищи!" – пишуть місцеві жителі.

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

Закрутять гайки: США можуть оштрафувати Росію за відмову від долара, під прицілом й інші країни. - Bloomberg

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:39

У разі обрання президентом США наприкінці 2024 року Дональд Трамп може запровадити штрафні санкції для країн, які відмовляються від долара. Зокрема для Росії. Можливі дії передбачають, зокрема, експортний контроль та збори за маніпулювання валютою. Про...