До сотні розганяється менше, ніж за десять секунд: Renault представив оновлений електрокар Zoe

Машині також осучаснили дизайн. Екстер'єр рестайлингової Zoe відрізняється від попередньої моделі, зокрема, бамперами і світлодіодними фарами.

Французький автовиробник Renault представив оновлений електричний хетчбек Zoe. Машині збільшили запас ходу і осучаснили дизайн, інформують Патріоти України.

Новий Zoe обладнали батареєю ємністю 52 кВт *год. Елемент живлення тепер здатен забезпечити пробіг на одній зарядці до 390 км, за циклом WLTP.

За одну годину електрокар можна зарядити від станції до 22 кВт на 126 км. Від 50 кВт-ної зарядки машина заправиться за півгодини на 145 км.

Електрокар випускають з 108 і 135-сильними двигунами.

До сотні Zoe розганяється менш ніж за десять секунд. Максимальна швидкість - 140 км/год.

Екстер'єр рестайлингової Zoe відрізняється від попередньої моделі, зокрема, бамперами і світлодіодними фарами.

Немало оновлень торкнулося інтер'єру. В салон вмонтували 10-дюймову панель приладів і 9,3-дюймовий екран мультимедійної системи. Між тим, змінили блок клімат-контролю. Тепер замість важеля стоянкового гальма — кнопка. Салон обшитий синтетичною тканиною, виготовленою з переробленої сировини, повідомили на tsn.ua.

Джерело: ТСН.ua

Війна не завада? В Україні побільшало офіційних мільйонерів

середа, 1 травень 2024, 18:30

В Україні завершилася кампанія декларування доходів громадян за 2023 рік – згідно з її результатами, кількість офіційних мільйонерів збільшилась на 1,2 тис. і становить 10,7 тис. осіб. Про це у себе в Telegram повідомив голова парламентського комітету ...

Виплати українським біженцям у Польщі можуть скасувати: Чого очікувати далі

середа, 1 травень 2024, 16:30

Уряд Польщі ухвалив проєкт змін до закону про допомогу українським біженцям, зокрема прив’язування соціальних виплат до навчання українських дітей у польських школах. Цей законопроєкт також передбачає законність перебування громадян України, яким присв...