До списку потрапив тільки один український олігарх: Bloomberg опублікував рейтинг найбагатших людей світу

У середу, 1 травня, Bloomberg опублікував рейтинг найбагатших людей світу. На першому місці французький бізнесмен, власник контрольного пакету в компанії LVMH Бернар Арно. У списку є й український бізнесмен Рінат Ахметов, інформують Патріоти України.

Bloomberg Billionaires Index — це щоденний рейтинг найбагатших людей світу. Згідно з ним, статки Арно на сьогодні становлять 215 мільярдів доларів. З початку року вони зросли на 7 мільярдів доларів.

На другому місці в списку — засновник і колишній гендиректор Amazon Джефф Безос, статки якого оцінюють у 198 мільярдів доларів. Він розбагатів на 20,8 мільярдів доларів з початку року.

На третьому місці рейтингу — засновник компаній Tesla і SpaceX Ілон Маск. У нього 194 мільярди доларів.

Єдиним українцем у списку є Рінат Ахметов. Він посів 438-е місце в рейтингу зі статками 6,34 мільярда доларів. З початку року вони збільшилися на 499 мільйонів доларів.

"Київстар" змінює тарифи: Які оновлення заплановано

вівторок, 21 травень 2024, 16:59

Український мобільний оператор "Київстар" ініціював зміни для низки тарифних планів. Причина - намір збалансувати збільшені витрати на обслуговування абонентів та надходження. . Зокрема, абонентам запропоновано вибір: перейти на новий тарифний план із ...

Новий удар! Підвіщення тарифів на світло готують вже з червня - в Міненерго розкрили плани

вівторок, 21 травень 2024, 16:47

З червня українське населення може очікувати зростання тарифів на електроенергію, хоча точні цифри поки що не встановлені. Підвищення тарифів обговорюється, проте остаточного рішення щодо їхнього розміру ще не ухвалено. Про це в вівторок, 21 травня, в ...