Докерувалися: Уряд зупинив будівництво по всій країні через брак коштів

В Україні зупинено будівництво лікарень, шкіл, дитячих садочків, яке місцеве самоврядування робило спільно з держбюджетом або за його рахунок.

Кабінет міністрів призупинив фінансування будівництва запланованих проектів по всій країні через проблеми з виконанням доходної частини бюджету, повідомляють Патріоти України.

За словами мера Дніпра Бориса Філатова, уряд розіслав документ, яким вперше за останні роки, фінансування проектів було поставлено у чергу. Це означає, що на даний момент в Україні зупинено будівництво лікарень, шкіл, дитячих садочків, яке місцеве самоврядування робило спільно з держбюджетом або за його рахунок.

Нагадаємо, що Кабмін обмежив проведення платежів до кінця поточного бюджетного року. Необхідно зазначити, що дане рішення не стосується захищених статей видатків бюджету.

Фінансування пенсій в Україні опинилося під загрозою? Що кажуть у Кабміні

вівторок, 30 квітень 2024, 16:43

Низка подій в останні місяці привела до того, що під загрозою опинилися не тільки виплати другої пенсії українцям, але й фінансування пенсій та соціальних виплат в Україні в цілому, передають Патріоти України. І головна причина виникнення такої ситуаці...

Українці переходять на безготівкові операції на рівні з Західною Європою: Що це означає

вівторок, 30 квітень 2024, 15:54

Українці активно користуються безготівковими операціями, виконуючи в середньому 90 транзакцій з платіжними картками та 41 кредитний переказ протягом півроку. Ця тенденція виходить за рамки країн Європи, переважаючи такі країни, як Франція та Німеччина....