Долар і євро різко злетіли: Скільки коштує валюта в Україні (інфографіка)

Національний банк України в четвер, 12 березня, зафіксував офіційний курс гривні щодо долара на позначці 25,62 грн/$. За день американська валюта подорожчала на 31 копійку. Про це свідчать дані НБУ, передають Патріоти України.

Курс гривні щодо євро НБУ зафіксував на рівні 29,04 грн/€. У такий спосіб європейська валюта подорожчала на 25 копійок.

Національний банк України формує курси долара та євро щодо гривні як середньозважений курс за операціями на міжбанківському ринку за день. За офіційним курсом НБУ населення купувати валюту не може.

Курс в банках

Середній курс американської валюти в продажу в банках вранці піднявся на 66 копійок – до 26,42 грн/$. Водночас середній курс продажу євро в банках виріс на 72 копійки і склав 29,99 грн/€.

Війна не завада? В Україні побільшало офіційних мільйонерів

середа, 1 травень 2024, 18:30

В Україні завершилася кампанія декларування доходів громадян за 2023 рік – згідно з її результатами, кількість офіційних мільйонерів збільшилась на 1,2 тис. і становить 10,7 тис. осіб. Про це у себе в Telegram повідомив голова парламентського комітету ...

Виплати українським біженцям у Польщі можуть скасувати: Чого очікувати далі

середа, 1 травень 2024, 16:30

Уряд Польщі ухвалив проєкт змін до закону про допомогу українським біженцям, зокрема прив’язування соціальних виплат до навчання українських дітей у польських школах. Цей законопроєкт також передбачає законність перебування громадян України, яким присв...