Долар пішов "на зліт": Що відомо про курс на чорному ринку в Україні

Україні середній курс покупки готівкового долара у банках у четвер, 26 березня, порівняно з середою, зріс. Підвищення відбулося на 15 коп.і становить 34,69 грн.. Разом з тим курс продажу не змінився і становить 36,36 грн, передають Патріоти України.

Курс долара в банках:

  • мінімальний курс покупки - 31,5 грн;
  • максимальний курс покупки - 36 грн.
  • мінімальний курс продажу - 33 грн;
  • максимальний курс продажу - 37 грн.

Звернемо увагу, що долар на чорному ринку відновив свій курс у бік зростання. Про це свідчать дані спеціалізованого сайту Курс України. 26 травня станом на 14 годину за київським часом середній курс продажу склав 36,49 грн/дол., а курс покупки - 36,19 грн / дол.

Скачки на валютному ринку: думка експерта

Як розповів у коментарі Сьогодні аналітик компанії Esperio Олександр Болтян, зараз потрібно орієнтуватися не на внутрішню ситуацію в Україні, а на зовнішню. Так що краще купувати американські долари, оскільки США грають на підвищення ставок, а ось Європа, навпаки, переживає важку кризу.

Оце так: Польща купує вугілля у компаній російського олігарха, якого особисто нагородив Путін

понеділок, 29 квітень 2024, 14:50

Попри санкції Європейського союзу, російське вугілля досі потрапляє до Польщі - через Казахстан. Так, одна з найбільших компаній-імпортерів вугілля до Польщі 2022 року уклала угоду із зареєстрованим у Швейцарії суб’єктом господарювання AB Energo AG, пе...

Чи чекають на Україну відключення світла або блекаути через російські обстріли: Шмигаль зробив заяву

понеділок, 29 квітень 2024, 14:26

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль прокоментував, коли в Україні можуть статися масові відключення електроенергії через російські ракетні удари. Своєю думкою він поділився в ефірі телемарафону. "Це сенситивна інформація. Я би, звичайно, не хотів да...