Долар в Україні пробив нову позначку: Курс валют 15 січня (інфографіка)

Національний банк України в середу, 15 січня, зафіксував офіційний курс гривні щодо долара на позначці 24,02 грн/$. Порівнюючи з попереднім робочим днем, американська валюта подорожчала на 10 копійок. Про це свідчать дані НБУ, передають Патріоти України.

Курс гривні щодо євро НБУ зафіксував на рівні 26,68 грн/€. У такий спосіб за день вартість європейської валюти збільшилася на 6 копійок.

Національний банк України формує курси долара та євро щодо гривні як середньозважений курс за операціями на міжбанківському ринку за день. За офіційним курсом НБУ населення купувати валюту не може.

Крім того, середній курс гривні до американської валюти в продажу в банках виріс на 3 копійки – до 24,22 грн/$. Водночас середній курс продажу євро в банках піднявся на 4 копійки і склав 26,93 грн/€.

Тігіпко став власником вагонобудівного заводу в Австрії

четвер, 25 квітень 2024, 21:15

Кіпрська компанія TAS Overseas Investments Limited Сергія Тігіпка стала мажоритарним власником австрійського вагонобудівного заводу TransAnt GmbH. Про це свідчить виписка з офіційного торговельного реєстру Австрії, повідомляють Патріоти України з посил...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...