Долар в українських банках пробив нову позначку (інфографіка)

В Україні курс долара в п'ятницю, 1 листопада, впав на 18 копійок. Зокрема, середній курс гривні до американської валюти в продажу був встановлений на рівні 24,96 грн/$, свідчать дані банківських установ, передають Патріоти України.

Водночас середній курс продажу євро в банках опустився на 9 копійок і склав 27,83 грн/€. Крім того, курс гривні до долара на чорному ринку зміцнився на 20 копійок. Станом на 13:40 курс національної валюти склав 24,82 грн/$ у продажу.

Національний банк України встановив офіційний курс гривні щодо долара на позначці 25,06 грн/$. Порівнюючи з попереднім робочим днем американська валюта подорожчала на сім копійок.

Курс гривні щодо євро НБУ встановив на рівні 27,79 грн/€. У такий спосіб за день європейська валюта впала в ціні на чотири копійки.

Національний банк України формує курси долара і євро щодо гривні як середньозважений курс за операціями на міжбанківському ринку за день. За офіційним курсом НБУ населення купувати валюту не може.

Українцям продають вітчизняні помідори майже удвічі дорожче за турецькі: У чому причина

вівторок, 23 квітень 2024, 9:57

В Україні почали продавати тепличні помідори місцевого виробництва. Перші партії пропонують до продажу по 120-140 грн/кг, що в середньому на 67% вище, ніж перші партії цієї продукції минулого року, передають Патріоти України. А також значно дорожче з...

Схема на майже 300 млн: Міністру Сольському повідомили про підозру через оборудки із землею

вівторок, 23 квітень 2024, 9:50

НАБУ та САП повідомили про підозру міністру аграрної політики та продовольства Миколі Сольському через заволодіння землею на 291 млн грн і спробу заволодіння землею ще на 190 млн грн, передають Патріоти України. Дослівно: "Ексголову аграрного комітету...