"Допоможіть залишатися безкоштовним!": Facebook просить дозволити збір особистих даних

Соціальні мережі Facebook та Instagram почали надсилати сповіщення на операційну систему iOS, що збирають особисті дані користувачів, щоб залишатися безкоштовними. Повідомлення стали отримувати власники iPhone з iOS 14.5. Про це пише The Verge, передають Патріоти України.

На повідомлення звернув увагу експерт у сфері технологій Ашкан Солтані. "І це починається. Facebook і Instagram вивчають тактики залякування в битві з Apple на оновленні для iOS14", - написав він.

Повідомлення стали отримувати власники iPhone, які оновили свої телефони до версії iOS 14.5. "Допоможіть зберегти Facebook безкоштовним", - йдеться в повідомленні від соціальної мережі, в якому вона просить користувача дати доступ до особистої інформації з інших додатків і веб-сайтів.

Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...