Драконівський податок з переказів на карту - "дешевий хайп": У Раді уточнили, як буде

У Верховній Раді України заспокоїли населення перед Новим роком: держава не планує стягувати "драконівський" податок з українців за перекази на картку на рівні 18%. Про це заявив голова комітету парламенту з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев в Telegram. Він назвав відповідні чутки "дешевим хайпом", передають Патріоти України.

"Черговий самопроголошений божевільний експерт у звичній спробі пошуку дешевого хайпу написав у себе в фб, що кожне перерахування на рахунок кожної особи відповідно до затвердженої урядом Нацстратегії доходів буде обкладатися податком 18%", - написав чиновник.

Він уточнив, що особисто передивився згадану стратегію та не знайшов там згадок щодо такого оподаткування. Гетьманцев порівняв погані новини щодо податків в України з ІПСО та закликав українців не сприймати таку інформацію. "Давайте врешті переходити з року кролика у рік дракона!", - заявив він.

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

В Україні різко змінилася кількість пенсіонерів: Що відбувається

субота, 27 липень 2024, 17:35

В Україні, незважаючи на старіння населення, кількість пенсіонерів знижується вже впродовж багатьох років. Наприклад, ще в січні 2020-го, згідно з даними ПФУ, їх було 11,3 млн. За весь час їхня кількість незначно зростала всього кілька разів: у квітні ...