"Думаю, вони глумляться з нас": Представники "ЛНР" принесли як плату за воду 58 тонн монет

Якщо раніше так звана "ЛНР" розраховувалась гривнями, то зараз перейшла на копійки.

Раніше вони розраховувалися гривнями, а тепер перейшли на дріб'язок. Мішки з грошима доводиться вручну носити через міст в м. Щастя. Про це в коментарі ЗМІ розповів заступник директора Попаснянського районного водоканалу Євген Лисенко, інформують Патріоти України.

"Представники" тієї сторони привозять гроші на міст у Щасті. У супроводі СБУ та поліції під'їжджає інкасаторська машина та інкасує гроші. Гроші везуть у банк та кладуть на розрахунковий рахунок", — розповів він.

Водночас, Лисенко зазначив, що якщо раніше так звана "ЛНР" розраховувалась гривнями, то зараз перейшла на копійки. "Вони привозять 58 тонн дріб'язку. Наші люди носять ці 25-кілограмові мішки через міст (міст у Щасті замінований, тому мішки доводиться переносити вручну — ред.)", , – розповів заступник директора водоканалу. "Думаю, вони глумляться з нас", — додав він.

Нагадаємо, на Луганщині сім насосних станцій відключили від електропостачання 24 грудня 2019 року через заборгованість. Унаслідок цього без централізованого водопостачання залишилися частково міста Лисичанськ, Привілля та Новодружеськ — близько 46 тисяч абонентів.

У жовтні 2019 року повідомлялося, що водоканал заборгував 168 мільйонів гривень за електроенергію компанії "Луганське енергетичне об'єднання". Головний інженер "Лисичанськводоканалу" Віктор Францов зазначав, що вже на той час ситуація була досить критичною, оскільки сплачувати борги у комунального підприємства немає можливості. 27 грудня 2019 року на Луганщині відновили електропостачання на насосних станціях.

Останні атаки РФ позбавили Україну 10% електрогенерації: Скільки часу піде на відновлення

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:43

Російські удари по енергосистемі України з 20 березня призвели до втрати більше 10% генеруючих потужностей. Відновити генерацію навряд чи вийде до початку наступного опалювального сезону, а найсерйозніші проблеми - з вугільними теплоелектростанціями, п...

Через російські атаки: Влітку українці, ймовірно, зіштовхнуться з відключеннями електроенергії, - експерт

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:30

Влітку українці, ймовірно, зіштовхнуться з відключеннями та обмеженнями споживання електроенергії. Про це повідомив директор Центру досліджень енергетики Олександр Харченко під час брифінгу Media Center Ukraine, передають Патріоти України. "На жаль, в ...