Дуже хочуть догодити Путіну й підзаробити: Туреччина створить ще одну авіакомпанію для російських туристів

Турецька влада створить ще одну авіакомпанію для російських туристів. Для цих потреб авіаперевізник планує використовувати чотири літаки. Про це повідомляє місцевий портал Airporthaber, передають Патріоти України.

За даними управління цивільної авіації Туреччини, компанія Mavi Gok Aviation з Анталії вже отримала попередній дозвіл. Польоти здійснюватимуть на двох Boeing 737-900 і двох Boeing 777.

Всього компанія має намір взяти на роботу 50 пілотів, але через недостатню кількість заявок компанія може залучити іноземних пілотів. За даними порталу, Mavi Gok Aviation пов'язана з російською компанією Azur Air.

Спочатку в компанії планують працювати з російським ринком, але розглядають можливість розширення географії польотів надалі.

Тігіпко став власником вагонобудівного заводу в Австрії

четвер, 25 квітень 2024, 21:15

Кіпрська компанія TAS Overseas Investments Limited Сергія Тігіпка стала мажоритарним власником австрійського вагонобудівного заводу TransAnt GmbH. Про це свідчить виписка з офіційного торговельного реєстру Австрії, повідомляють Патріоти України з посил...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...