Диктатура в пошуках порятунку від фінансової катастрофи: У Лукашенка збираються брати гроші за виїзд з країни

У Білорусі, економіка котрої потерпала від економічної кризи до початку акцій протесту, уряд запропонував запровадити збір за перетин кордону при виїзді з країни, зазначають Патріоти України.

"Об'єктом стягнення цього збору буде транспортний засіб, який перетинає кордон на виїзд", – пояснив міністр фінансів Юрій Селіверстов, пише "Белта".

Згідно з документом, можуть ввести збір за перетин кордону транспортними засобами, максимальна маса яких не перевищує 5 тонн, в розмірі не більше трьох базових величин (близько 32 доларів).

Якщо такий підхід буде схвалений, зібрані кошти з урахуванням пандемії можуть направлятися на заходи з дезінфекції, забезпечення необхідним пункти пропуску.

Ніж у спину росіянам: Туреччина готує багатомільярдну угоду з компанією зі США

неділя, 28 квітень 2024, 19:05

Туреччина веде переговори з американською енергетичною компанією ExxonMobil для укладення багатомільярдної угоди з купівлі скрапленого природного газу. Анкара прагне обмежити свою залежність від російських енергоносіїв, зазначають Патріоти України. Мін...

Скандал набирає обертів: Італія викликала посла Росії на килим через привласнення бізнесу

неділя, 28 квітень 2024, 11:52

Міністерство закордонних справ Італії викликало посла Росії у Римі після того, як Москва передала дочірню компанії італійської групи Ariston Thermo Group державному енергетичному гіганту "Газпром". Про це повідомив міністр закордонних справ Італії Анто...