"Економіка завершилася 28 лютого": Експерт розповів, коли в РФ настане дефолт

Російська економіка знаходиться на межі-санкції проти країни-агресора ведуть швидкому дефолту. Такий прогноз озвучив старший науковий співробітник аналітичного центру Atlantic Council Андерс Аслунд, передає "Суспільне", передають Патріоти України.

"Це - потужні санкції. Вони заламають російську економіку негайно. Можна сказати, що вона завершилася 28 Лютого. І зараз не важливо, про які західні санкції йдеться, адже сьогодні просто непристойно торгувати з Росією", – зазначив він.

Експерт підкреслив, що дефолт в Росії настане "дуже скоро". "Росія зараз платить рублями, коли потрібно платити доларами. Як в такому випадку це називається? Я думаю, що дефолт настане дуже скоро", – пояснив Аслунд. За його оцінкою, за результатом 2022 року російська економіка втратить близько 20%.

Російський губернатор попросив у Китаю завод електроніки в обмін... на продукти

четвер, 16 травень 2024, 23:16

Губернатор Свердловської області Євген Куйвашев запропонував губернатору китайської провінції Хейлунцзян Лян Хуейлін відкрити в Єкатеринбурзі завод з виробництва мікроелектроніки. Натомість глава регіону пообіцяв відправляти до Китаю харчову продукцію ...

Україна буде жити з дефіцитом електрики наступні два роки: Експерт дав невтішний прогноз

четвер, 16 травень 2024, 18:50

Навіть якщо усунути певні пошкодження генерації, то наступні два роки українці житимуть з дефіцитом електроенергії. Таку думку висловив директор Центру дослідження енергетики Олександр Харченко під час брифінгу. Так, він заявив, що в Україні наявний ві...