Економлять навіть за межами здорового глузду: Жителька Криму поскаржилася на російських туристів

Мешканка півострова Крим розповіла, чому кримчани не розуміють російських туристів, що приїжджають на відпочинок. На каналі «Корінна кримчанка» вона розповіла, що відпочиваючі на півострові роблять головну помилку - вони намагаються на всьому зекономити, і іноді це буває за межею здорового глузду, передають Патріоти України.

За словами кримчанки, туристи приїжджають і лякаються цін на житло, хоча насправді можна орендувати щось навіть за 500 рублів на добу. Блогерша зазначила, що в цьому сезоні взяти лежак на пляжі можна за рекордні 500 рублів, хоча стільки ж коштує кімната з меблями, побутовою технікою та санвузлом. «І це в очах туристів дорого. Вони намагаються сторгуватися і оселитися родиною, наприклад, з 4-х осіб за 1800 - 2000 рублів, та ще й на короткий термін (2-3 дні)», - нарікає мешканка Криму.
Також вона розповіла, що деяким господарям доводиться навіть поступатися, оскільки попереду буде мертвий сезон, і кримчанам потрібно на щось існувати. При цьому кримчанка підкреслила, що найчастіше зароблені гроші орендарі житла витрачають на ремонт і на покупку посуду та інших дрібниць, щоб в наступному сезоні туристи не скаржилися на відпочинок. Втім, вона додала, що не може засуджувати таких туристів, оскільки економічна ситуація різко погіршилася через пандемію.

В Україні запустять кешбек за купівлю українських товарів, але всі операції будуть "під ковпаком": Що треба знати

четвер, 2 травень 2024, 6:30

Анонсована держпрограма "Купуй українське", в рамках якої люди отримуватимуть кешбек за купівлю деяких видів вітчизняної продукції та послуг, дозволить державі стежити за транзакціями громадян. Справа в тому, що користувач для отримання кешбеку повинен...

Війна не завада? В Україні побільшало офіційних мільйонерів

середа, 1 травень 2024, 18:30

В Україні завершилася кампанія декларування доходів громадян за 2023 рік – згідно з її результатами, кількість офіційних мільйонерів збільшилась на 1,2 тис. і становить 10,7 тис. осіб. Про це у себе в Telegram повідомив голова парламентського комітету ...