Електробуси Granton виготовлятимуть в Україні: Опубліковано фотографії та характеристики

Демонстраційний екземпляр планують привезти у грудні, а 2022 року налагодять їхнє виробництво в нашій країні.


В Україні презентують електричні автобуси "Granton", передають Патріоти України. Демонстраційний екземпляр планують привезти у грудні, а 2022 року налагодять їхнє виробництво в нашій країні. Електробуси Granton виготовляє китайська компанія Zonson Smart Auto – дочірнє підприємство телекомунікаційного гіганта ZTE. В Україну для демонстрації привезуть модель GTZ6129BEVR, яка пройшла випробування та сертифікацію в Європі.

Міський електричний автобус Granton GTZ6129BEVR досягає 11 метрів у довжину та розрахований на 80 пасажирів. Підлога в салоні низька, а оснащення включає кондиціонер. Кузов виконаний із композитних матеріалів та алюмінію, тобто йому не загрожує корозія.

Granton GTZ6129BEVR оснащений літій-залізо-фосфатною акумуляторною батареєю ємністю 299,5 кВт∙год, що складається з 10 модулів: 8 із них помістили в днище, а 2 – на дах. Запас ходу становить 250 км., а швидка зарядка займає від 2,5 до 4 годин. Максимальна швидкість електробуса – 70 км/год.

В Україні планують налагодити випуск 12-метрової подовженої версії електричного автобуса. Складання організують на одному з підприємств корпорації "Богдан".Незабаром ТОВ «БАС МОТОР», як дистриб’ютор, презентує увазі українців міський низькопідлоговий 12 метровий електробус GRANTON GTZ6129BEVR виробництва китайської компанії ZONSON SMART AUTO CORPORATION, яка є дочірньою компанією корпорації ZTE – світового лідера у галузі телекомунікацій 5G. Демонстраційний автобус планується завезти в Україну в грудні 2021 року та провести українську сертифікацію.

Про також повідомили на сторінці підприємства у фейсбуці.

Як повідомляється у ТОВ «БАС МОТОР», електробус GRANTON GTZ6129BEVR пройшов випробування в Європі та має європейський сертифікат, який є показником високого рівня якості продукції. Загальна пасажиромісткість даного електричного автобуса складає до 80 пасажирів (в залежності від планування салону та кількості встановлених модулів батарей). Кузов GRANTON GTZ6129BEVR побудований із корозостійкого алюмінієвого сплаву та композитних матеріалів, що гарантує йому збільшену гарантію.

Компанія ТОВ «БАС МОТОР» є ексклюзивним дистриб’ютором Zonson Smart Auto Corporation на українському ринку.

В Україні військові зможуть самі розрахувати свої виплати: Міноборони запустило онлайн-калькулятор

субота, 4 травень 2024, 21:30

Міністерство оборони розробило онлайн-калькулятор, за допомогою якого військовослужбовці та їхні родичі зможуть розрахувати їхнє грошове забезпечення залежно від видів виплат. Про це повідомили в пресслужбі оборонного відомства, передають Патріоти Укр...

Частині українців стаж враховуватимуть по-новому: Які нюанси варто знати всім

субота, 4 травень 2024, 21:25

25 квітня у Верховній Раді ухвалили пенсійний законопроєкт № 9453, який містить як позитивні зміни, так і ті, що ускладнять життя багатьом і нинішнім, і майбутнім пенсіонерам. Про це говорить у новому відео на Youtube-каналі «На пенсії» експерт Сергій ...