Електрокари в Україні можуть стати дешевші: Які податки хочуть скасувати

Рада хоче до 31 грудня 2025 року звільнити від податку на додану вартість ввезення в Україну транспортних засобів, оснащених лише електричними двигунами, передають Патріоти України.

До 31 грудня 2028 року сплату ПДВ скасують для товарів для виробництва машин, оснащених лише електродвигунами.

До 31 грудня 2033 року планують звільнити від оподаткування прибуток підприємств електротехнічної та автомобільної промисловості, отриманий від реалізації транспорту, оснащеного лише електродвигунами.

Депутати взяли за основу законопроєкт №3477, що пропонує тимчасово, до 1 січня 2029 року, звільнити від сплати ввізного мита комплектуючі вироби, обладнання для виробництва транспортних засобів, оснащених електродвигунами.

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...